Istanbul'da Deprem Son Dakika - Son dakika: İstanbul'da şiddetli deprem / Merkez üssü i̇zmir karaburun olan deprem, i̇stanbul ve i̇zmir'i şiddetli sarstı.

Istanbul'da Deprem Son Dakika - Son dakika: İstanbul'da şiddetli deprem / Merkez üssü i̇zmir karaburun olan deprem, i̇stanbul ve i̇zmir'i şiddetli sarstı.. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi.

Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi.

SON DAKİKA!.. İstanbul'da şiddetli deprem! - Son Dakika ...
SON DAKİKA!.. İstanbul'da şiddetli deprem! - Son Dakika ... from idora.gazetevatan.com
Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Haberler gündem haberleri son dakika: Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. Marmara denizi'nde i̇stanbul'un silivri ilçesi açıklarında 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz.

İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi.

Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. Son dakika › güncel › i̇stanbul depremi sonrası kandilli'den yeni uyarı: 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Kandilli son depremler verisine göre sarsıntı 12.9 kilometre derinlikte meydana geldi. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu afad tarafından açıklandı. 26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme: İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. 26 nisan 2021 pazartesi 17:54 kaynak: Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da deprem meydana geldi.

İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. 26 nisan 2021 pazartesi 10:50son güncelleme:

Son dakika... İstanbul'da korkutan deprem
Son dakika... İstanbul'da korkutan deprem from www.muhalif.com.tr
Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu afad tarafından açıklandı. Deprem bir çok ilçede hissedildi. 26 nisan 2021 pazartesi 17:54 kaynak: 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli son depremler verisine göre sarsıntı 12.9 kilometre derinlikte meydana geldi.

10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. İlk gelen bilgilere göre depremin. İstanbul'da hissedilen ve saat 15.28'de meydana gelen depremle ilgili kandilli rasathanesinden son dakika açıkalama yapıldı. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi.

Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. İstanbul ve tekirdağ 'da hissedilmiştir. Kandilli son depremler verisine göre sarsıntı 12.9 kilometre derinlikte meydana geldi. Haberler gündem haberleri son dakika:

Son Dakika: İstanbul'da korkutan deprem! İşte ilk bilgiler ...
Son Dakika: İstanbul'da korkutan deprem! İşte ilk bilgiler ... from www.emlakpencerem.com
Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Deprem 13 kilometre derinlikte oluşmuştur. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Deprem sonrası gsm şebekeleri çöktü. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi.

İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri.

Depremin şiddetini afad ve kandilli rasathanesi açıkladı. Depremin merkez üssünün marmara denizi olduğu ifade edildi. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu afad tarafından açıklandı. İstanbul için tüm hazırlıklar 7,5 büyüklüğünde bir depreme göre yapıldı. Son dakika haberine göre, i̇stanbul'da deprem meydana geldi. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Merkez üssü i̇zmir karaburun olan deprem, i̇stanbul ve i̇zmir'i şiddetli sarstı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. İlk gelen bilgilere göre depremin.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama